Omien suunnistajien osallistuminen SM-pitkille

Järjestävien seurojen (Kankaanpään Suunnistajien ja Siikaisten Sisun) suunnistajista voivat syyskuussa 2020 Siikaisissa käytäviin pitkän matkan SM-kilpailuihin osallistua yleistä sarjaa nuorempien sarjojen kilpailijat ilman eri anomusta sekä yleisen sarjan suunnistajat Suomen Suunnistusliiton päätöksen perusteella.

Alla ne lajisääntöjen kohdat, jotka tämän asian määrittävät:

19.26
SM-kilpailuihin osallistuva ei saa edustaa kyseistä sarjaryhmää järjestävää seuraa (katso 19.331).

19.261
Liitto voi perustellusta hakemuksesta myöntää poikkeuksen osanotto-oikeuteen SM-kilpailujen sarjoissa H21 ja D21. Hakemuksen tekee järjestävä seura. Hakemusohjeet ja tarkat rajat osanotto-oikeudelle antaa liitto.

19.262
Suunnistuksessa ja hiihto- ja pyöräsuunnistuksessa sarjoissa H14-H20 ja D14-D20 sekä tarkkuussuunnistuksessa kilpailija voi edustaa järjestävää seuraa.

Linkki lajisääntöihin.