Tarkistusjuoksut alkoivat Vuorijärvellä

SM-ratojen tarkistusjuoksut alkoivat tiistaina 1.9. Vuorijärven kisamaastoissa. Ensimmäisen illan ohjelmassa oli karsintakilpailun ratojen kiertämistä. Osallistujien suusta kuultiin useita kertoja kommentti, ettei SM-menestystä ainakaan liian helpolla Siikaisissa anneta.

Pääratamestari Raimo Hannukainen (vasemmalla) kuunteli suunnistajien kommentteja ensimmäisenä tarkistusjuoksuiltana.
Raimo Maljaselle (vasemmalla) SM-kisojen kartat ovat tulleet tutuiksi jo painatusvaiheessa. Ratamestarit Taisto Salo ja Raimo Hannukainen (kuvassa) sekä Jouko Huuhka ja Reijo Mäkilä ovat viettäneet Vuorijärven maastoissa tunnin jos toisenkin.
KanSun 13-vuotiaat Siiri Laino ja Venla Raukola olivat ensimmäisten tarkistusjuoksujen nuorimmat osallistujat. He saivat suunnistettavakseen kaksi vuotta vanhempien poikien karsintaradan.