Toimitsijainfo keräsi talkoolaiset yhteen

Siikaisten SM-suunnistukset syntyvät noin 200 talkoolaisen yhteisenä voimainponnistuksena. Sunnuntaina 6.9. Siikaisten liikuntahallilla järjestettiin toimitsijoiden infotilaisuus, johon osallistui noin 150 henkeä. Sitä ennen sektorivastaavat pitivät viimeisen kisoja edeltävän kokouksensa.

Infotilaisuudessa puheenvuoron käyttivät kilpailunjohtaja Hanna Kallio, joka kertoi kaikkia talkoolaisia koskevia yleisiä asioita kisajärjestelyistä, sekä kilpailun turvallisuusvastaava Tero Korkelainen, joka tutustutti talkoolaiset turvallisuussuunnitelman keskeisimpiin kohtiin.

Iltaa jatkettiin sektorikohtaisilla infotilaisuuksilla sekä toimitsija-asun jakamisella.

Sektorivastaavat ovat kokoontuneet kolmen vuoden aikana lukuisia kertoja vähitellen kasvavalla joukolla. Viimeinen kisoja edeltävä kokous pidettiin ennen toimitsijainfoa. Seuraavan kerran tällä porukalla kokoonnutaan, kun kisat ovat ohi. (Kuva: Tuomas Väinä.)
Talkoolaisille tarjottiin pullakahvit tilaisuuden aluksi. (Kuva: Tuomas Väinä.)
Toimitsijainfo keräsi Siikaiste liikuntahallin väljästi täyteen – koronaohjeistuksen mukaisesti. (Kuva: Jari Vaara.)
Tällaisesta varustuksesta toimitsijat kisapäivinä tunnistaa. Keskellä kilpailunjohtajan apulainen Pertti Manninen. Muina mannekiineina Siiri Laino ja Venla Raukola. (Kuva: Jari Vaara.)