Uusia majoituskohteita lisätty

SM-suunnistusten majoitussivuille eli tänne on lisätty uusia kohteita viime päivinä, viimeisimmät lauantaina 5.9. Myös jatkossa saattaa uusia paikkoja tulla tarjolle sitä mukaa, kuin omistajat niitä kisajärjestäjille ilmoittavat. Jos siis olet vielä vailla majoitusta, käypä vilkaisemassa. Majoitusmahdollisuudet on jaoteltu siten, että varsinaisilla majoitusyrityksillä on oma sivunsa ja yksityisten tarjoamilla kohteilla (mökit, omakotitalot, seurojentalot ym.) omansa.

Majoittuminen tapahtuu majoituksen varaajan ja majoituksen tarjoajan keskinäisellä sopimuksella, jossa kilpailun järjestäjä ei ole osapuolena mukana. Majoituskohteiden tiedot perustuvat omistajan ilmoitukseen. Kilpailun järjestäjä ei ole tarkastanut tietoja muista lähteistä.

Huom! Majoittuminen kilpailukeskuksessa tai pysäköintialueilla (esimerkiksi asuntoautossa tai teltassa) ei ole sallittua.