Tarkistusjuoksut jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona

SM-kisojen ratoja suunnistetaan vielä tiistaina 8.9. ja keskiviikkona 9.9. Molempina päivinä tarkistusjuoksut alkavat klo 17.00, mutta hieman myöhemminkin toki matkaan pääsee, jos ei ennätä Vuorijärvelle noin varhaisessa vaiheessa.

Opastus lähtöön Hirvijärventieltä (tie nro 13181) Rimpeläntien risteyksestä. Tarkoituksena on tarkistaa SM-ratojen/kilpailukarttojen oikeellisuus ja rastikaluston toimivuus.

Tapahtumiin voivat osallistua vain Siikaisten Sisun ja Kankaanpään Suunnistajien jäsenet ja muut seuroihin kytköksissä olevat henkilöt (seurojen toimihenkilöt, talkooväki, kuntosuunnistajat, tms. viiteryhmien edustajat), mutta eivät muiden seurojen jäsenet tai edustajat. Osallistujien edellytetään pitävän kilpailumaastosta ja muista kilpailuun liittyvistä asioista saamansa tiedot omana tietonaan kilpailujen jälkeiseen aikaan saakka. Kartat pitää palauttaa suorituksen jälkeen tapahtuman johtajalle.