SM-pitkämatka R2 2011

SM-pitkä matka 3.-4.9.2011

TULOKSET, VÄLIAJAT sekä REITTIHÄRVELI

LUE UUTISET MOLEMMILTA KISAPÄIVILTÄ

KATSO KUVIA

SM-suunnistukset syyskuussa Kankaanpäässä

Ensi viikonloppuna 3.- 4.9. ratkotaan Kankaanpään Suunnistajien järjestämänä suunnistuksen pitkien matkojen Suomen mestaruudet R2-sarjoissa. Kilpailukeskus sijaitsee Kankaanpään kaupungin ja Lavian kunnan rajan tuntumassa Marjatta ja Matti Rantamäen tilalla. Kilpailumaasto jakautuu lähes puoliksi em. kuntien alueille. Kilpailuihin on ilmoittautunut 1266 kilpailijaa. Lauantain karsintakilpailuun osallistuu 780 H35 – H70-sarjojen suunnistajaa, joista karsitaan sunnuntain finaalisarjoihin 401 kilpailijaa. Suoraan sunnuntain finaaleihin pääsevät osallistumaan kaikki naisten sarjoihin ilmoittautuneet 395 kilpailijaa sekä sarjojen H75 – H85 91 mieskilpailijaa. Sunnuntain A-finaaleissa suunnistaa siten yhteensä 887 kilpailijaa ja B-finaaleissa, jos kaikki A-finaalista karsiutuneet niihin osallistuvat, 379 kilpailijaa. Sunnuntaina odotetaan siis tapahtuvan yhteensä 1266 kilpailusuoritusta. Teoreettinen kilpailusuoritusten kokonaismäärä näinä kahtena kilpailupäivänä on 2046, käytännössä jäätäneen runsaaseen 1900 suoritukseen.

Kilpailun rastit ovat valmiina, ratojen tarkistusjuoksut tulevat suoritetuiksi keskiviikkona 31.8. Kilpailukeskus rakentuu odottamaan kilpailijoita torstain ja perjantain kuluessa. Lisäinformaatiota kilpailijoille on löydettävissä tämän kilpailusivuston välilehdiltä, toivottavasti ehditte tutustua siihen etukäteen. Kantatieltä 44 kilpailukeskukseen johtava tie on kapea kylätie, jossa kohtaaville ajoneuvoille ei ole aina riittävästi tilaa. Tästä syystä tielle on merkitty erityisiä kohtaamispaikkoja, joita ajoneuvonkuljettajien toivotaan käyttävän kohtaamistilanteissa. Järjestäjät toivovat kaikkien tiellä liikkujien käyttävän malttia sekä kilpailijoiden, seuraajien ja kutsuvieraiden varaavan riittävästi aikaa kilpailukeskukseen siirtymiseen. Linja-autoilla saapuville on kilpailukutsussa annettu erityisohje, jota järjestäjä toivoo noudatettavan.

Olavi Rajalan johtama kilpailuorganisaatio toivottaa kilpailijat, seuraajat ja kutsuvieraat tervetulleiksi joko ottamaan osaa, seuraamaan kilpailuja tai kannustamaan muita hyviin suorituksiin. Toivottavasti sää suosii meitä kaikkia ja Teillä hyvät kilpailijat olisivat parhaat mahdolliset ulkoiset puitteet hyviin urheilusuorituksiin.

PS Ikävänä tosiasiana kilpailun järjestäjän on pakko ilmoittaa, että maastossa on runsaasti
HIRVIKÄRPÄSIÄ

Kilpailijoiden kannattaa varautua ongelmaan, sillä näitä ikäviä hyönteisiä vastaan on ainakin lehtitietojen mukaa kehitetty karkote, jota kannattaa kysellä ainakin apteekeista. Tiheäpiikkinen kampakin kannattaa laittaa taskuun tai pesupussiin. Tälle ongelmalle valitettavasti järjestäjä ei voi tehdä mitään

SM-kisojemme yhteistyökumppanit

Herbalife pysty
Vihreäkeiju

Onnelliset
Huhtahyvät

Tapion konditoria
Pirjonpakari-logo-2010
HH+logo+offical
Sataedu