Tarjoa majoitusta!

SM-suunnistuksiin saapuu kilpailijoita kaikkialta Suomesta ja jonkin verran ulkomailtakin. Pitkämatkalaiset tarvitsevat majoitusta kilpailuviikonloppuna. Pääasiassa majoitustarve keskittyy lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön 12.-13.9. Jonkin verran kysyntää on myös perjantain ja lauantain väliselle yölle 11.-12.9. Yksittäisiä majoittujia voi olla pidemmäksikin ajaksi.

Jos sinulla on kohtuullisella etäisyydellä Siikaisten Vuorijärveltä kohde, johon suunnistajat voisivat majoittua, ota yhteyttä SM-kilpailun tiedottajaan Tuomas Väinään: tuomas.vaina(a)kankaanpaa.fi, 050 323 3748.

Julkaisemme majoituskohteiden tietoja SM-suunnistusten Internet-sivuilla. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi majoituskohteen nimi ja sijainti sekä yhteystiedot. Myös varustelutaso ja nukkumapaikkojen lukumäärä ovat tarpeellisia tietoja.

Sopimus majoituksesta tehdään suoraan kohteen omistajan ja majoittujan välillä. SM-suunnistusten järjestäjät eivät ole sopimuksessa osapuolena mukana vaan toimivat ainoastaan tiedonvälittäjinä.

Päivitetty 11.6.2020.