Nuoriso

Nuorten harjoituksia keväällä 2020

Katso kevään 2020 harjoituksista täältä.

KanSun kuntosuunnistukset

Kuntosuunnistukset pidetään kesäkuun loppuun asti omatoimisuunnistuksina. Jatkosta tiedotetaan kesäkuun lopulla. Katso tarkemmin täältä.

Muiden seurojen kuntosuunnistuksia

Kilpailutoimintaa ei ainakaan kesän alkupuolella juurikaan ole, mutta osallistua voit myös muiden seurojen kuntosuunnistuksiin, joita on tarjolla lähellä ja kaukana. Katso lisätietoja täältä.

Satakunnan Orava-cup

Perinteinen nuorten alueellinen kilpailusarja Orava-cup käynnistyy kesäkuussa. Arki-iltoina eri puolilla Satakuntaa käytävissä kisoissa on sarjat eri-ikäisille nuorille. Opastusta ja ohjausta on saatavilla, joten tämä on myös ensikertalaiselle hyvä mahdollisuus lähteä kokeilemaan kilpailutoimintaa vähän leppoisammissa ja kotoisammissa tunnelmissa.

Satakunnan Suunnistuksen sivuilla asiaa Orava-cupista täällä.

KanSun järjestämä Orava-cupin osakilpailu pidetään keskiviikkona 17.6. Siitä tietoa täällä.

Neljän seuran leiri

Neljän seuran yhteinen nuorten suunnistusleiri on tämänkin kesän suunnitelmissa. Mukana ovat Kankaanpään Suunnistajien lisäksi Ikaalisten Nouseva-Voima, Kyrös-Rasti ja Länsi-Lavian Loiske.

Leirin kohderyhmä on laaja. Mukaan mahtuvat kaikki 7–18-vuotiaat suunnistajat. Vähäiselläkin kokemuksella pärjää, mutta vanhimmille osallistujille on luvassa hyvinkin haastavia harjoituksia. Suunnistusharjoittelun lisäksi ohjelmassa on monenlaista mukavaa leiritekemistä.

Leirin ajankohta on toistaiseksi avoinna koronarajoitusten vuoksi. Todennäköisesti leiri pidetään jossakin vaiheessa heinäkuuta.

Paikkana on tänä vuonna Ikaalisten Vaho. Harjoitukset käydään Luhalahden-Nisunperän-Väinänperän hienoissa avokalliomaastoissa.

Kahtena edellisenä vuonna leiri on pidetty Laviassa Jallin tilalla. Vuoden 2019 leirin tunnelmiin voit palata täällä.

Hämeen ja Satakunnan alueleiri

KanSu järjestää Hämeen ja Satakunnan alueleirin elokuun alussa Jämillä. Tälle leirille alueet valitsevat leiriläiset 13–14-vuotiaista suunnistajistaan. Leirillä on 50 paikkaa, joista Häme täyttää 30 ja Satakunta 20.

Vaikka varsinainen leiri on rajattu vain valitulle ryhmälle, voivat harjoituksiin osallistua muutkin.

Alueleiristä tietoa täällä.