Nuoriso

Neljän seuran leiri 19.–21.7.

Leiri ohi. Katso kuvia täältä!

Neljän seuran yhteinen nuorten suunnistusleiri pidetiin 19.–.21.7. Mukana olivat Kankaanpään Suunnistajien lisäksi Ikaalisten Nouseva-Voima, Kyrös-Rasti ja Länsi-Lavian Loiske.

Paikkana oli tänä vuonna Ikaalisten Vaho. Harjoitukset käytiin Luhalahden-Nisunperän-Väinänperän hienoissa avokalliomaastoissa. Lue leirijuttua täältä. Leirikutsun näet tästä.

Kahtena edellisenä vuonna leiri on pidetty Laviassa Jallin tilalla. Kuvia KanSun kuvagalleriassa vuodelta 2018 ja vuodelta 2019.

Hämeen ja Satakunnan alueleiri 4.–6.8.

KanSu järjestää Hämeen ja Satakunnan alueleirin elokuun alussa Jämillä. Tälle leirille alueet valitsevat leiriläiset 13–14-vuotiaista suunnistajistaan. Leirillä on 50 paikkaa, joista Häme täyttää 30 ja Satakunta 20.

Vaikka varsinainen leiri on rajattu vain valitulle ryhmälle, voivat harjoituksiin osallistua muutkin.

Alueleiristä yleistietoa täällä. Harjoituksiin osallistumisesta ohjeita täällä.

Satakunnan Orava-cup

Perinteinen nuorten alueellinen kilpailusarja Orava-cup käydään tänäkin kesänä. Arki-iltoina eri puolilla Satakuntaa käytävissä kisoissa on sarjat eri-ikäisille nuorille. Opastusta ja ohjausta on saatavilla, joten tämä on myös ensikertalaiselle hyvä mahdollisuus lähteä kokeilemaan kilpailutoimintaa vähän leppoisammissa ja kotoisammissa tunnelmissa.

Satakunnan Suunnistuksen sivuilla asiaa Orava-cupista täällä.

KanSun joukkueita nuorten viesteihin

Elokuussa käydään useita nuorten viestejä. Katso niistä asiaa täältä ja täältä.

KanSun kuntosuunnistukset

Kuntosuunnistukset ovat tiistai-iltaisin, minkä lisäksi voit käydä suunnistamassa omatoimisesti perjantaihin asti. Katso tarkemmin täältä.

Muiden seurojen kuntosuunnistuksia

Kilpailutoimintaa on tänä kesänä normaalia vähemmän, mutta voit osallistua myös muiden seurojen kuntosuunnistuksiin, joita on tarjolla lähellä ja kaukana. Katso lisätietoja täältä.

Päivitetty 28.7.2020.