Jämi Mini-Rogaining 2018

Kuvia tapahtumasta täällä!

Kankaanpään Suunnistajat järjestää Mini-Rogaining-suunnistustapahtuman lauantaina 29.9.2018 Hämeenkankaan maastoissa Kuninkaanlähteen toimiessa tapahtumakeskuksena. Partiohin voi kuulua 2-5 hlö.

Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja   Sami Koivu    spkoivu[at]gmail.com         +358 45 8974100
Ratamestari        Reijo Mäkilä   reijo.makila[at]gmail.com  +358 43 2175569

Sarjat
2 ja 3 tunnin sarjojen lisäksi 2 tunnin perhesarja, jossa on käytössä muita sarjoja pienempi maastoalue.

Tapahtumapaikka
Kuninkaankartano, Kuninkaanlähteentie 392, Kankaanpää.

Maasto
Maastosta kaksi kolmasosaa on Kuninkaanlähteen ympäristön nopeakulkuista kangasmaastoa. Kaikki rastit kiertävät joutuvat poikkeamaan myös kankaalta soiden ja kallioiden värittämään metsämaastoon.Muistetaan se, että sen minkä vien maastoon tuon myös pois – ei roskata hienoa Hämeenkangasta!

Kartta ja rata
Kahden ja kolmen tunnin sarjoissa kartan koko SRA3 (32×45) ja mittakaava 1:10 000. Kartalla on 44 rastia. Perhesarjan kartan koko on A4, mittakaava 1:10 000 ja kartalla on 20 rastia.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset sivupalkissa olevasta linkistä. Ilmoittautumiset ti 25.9. klo 21.00 mennessä karttojen painatuksen takia. Jälki-ilmoittautumiset paikan päällä 10 € lisämaksulla/partio. Ilmoittautuessa tarvitaan partion nimi, jäsenet, sarja ja Emit-kortin numero. Jos partiolla ei ole omaa Emittiä niin sen saa lainaksi hintaan 2 €Tapahtumapäivän aikataulu

9.00 -11.15 ilmoittautuminen ja karttojen jako sekä reitin suunnittelu
11.15 kokoontuminen lähtöön ja Emit-korttien nollaus lähtöportilla
11.30 yhteislähtö
palkintojen arvonta kaikkien partioiden kesken
13.30 maali 2 tunnin sarjalle ja perhesarjalle
14.30 maali 3 tunnin sarjalle
15.00 maali suljetaan

Maksut
Paikan päällä käteisellä- 2h ja perhesarja 25€ ja 3h 30€ per partio! Smartum ja Tyky-liikuntasetelit ja ePassi käyvät maksuksi. E-passin suoritus tulee tehdä viikko ennen tapahtumaa. Sen käyttö on meille uutta, joten sen maksu tulee todistaa tehdyksi paikan päällä.

Pistelasku
Tulokseen lasketaan yhteen käytyjen rastien pistemäärä sekä mahdollisesta ajan ylityksestä tulevat vähennettävät pisteet. Rasti 31 = 31 pistettä, 32 = 32 p. jne. Aikaa 2 tai 3 tuntia, yliajasta
vähennetään 10 pistettä/alkava minuutti. Yli puoli tuntia myöhästyvät partiot hylätään.

Rastileimaus tapahtuu Emit-kortilla. Mallirasti ja nollaleimasin kortin kunnon testaamiseksi ovat tapahtumakeskuksessa. Emit-tarkistuskortit eivät ole käytössä. NOLLAA emittisi lähdössä!Tulokset

Tapahtumakeskuksessa lauantaina ja KanSun sivuilla sunnuntaina.

Varusteet
Vaatetus sään mukaan, kännykkä, lenkille juomaa + energiaa, 1 emit-kortti/partio, kynä reitin
piirtämiseen, lämmintä vaatetta kisan jälkeen.

Peseytyminen
Peseytyminen 3 € hintaan Jämin hiihtotunnelilla, jossa suihku js sauna. Infosta saat maksua vastaan kulkukoodin saunalle.

Juomapisteet maastossa
Maastossa on joillakin rasteilla vettä vesikanisterissa. Näistä saat vettä omiin juoma-astioihin. Huomioikaa, että maastossa ei ole mukeja.

Muuta
Parkkipaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakeskuksessa on WC ja tarjolla mehua. Pukeutua voi ja myös varusteita saa jättää kisan ajaksi tapahtumakeskukseen. Tapahtumakeskuksessa on sisätiloja ratojen suunnitteluun. Sisätilohin ei saa mennä suunnistuskengillä.

Majoitusta yms. voi kysellä esim. www.jami.fi tai www.jamikeskus.fi tai www.reimacountry.fi
Laita päivä kalenteriin ja tule nauttimaan Jämin syksyisestä luonnosta!

Huomioitavaa
Osaa rastipisteistä käytetään alueella kiintorasteina, ja niiden koodi on myös näkyvissä. Huomioikaa, että tämän rastin koodi on Emit leimasimessa näkyvä 31. 41 on kiintorastin koodi, eikä siitä tarvitse tässä yhteydessä välittää.

IMG 20180926 174716