Ilmoittaudu SM-talkoisiin

Kankaanpään Suunnistajien ja Siikaisten Sisun syyskuussa järjestämiin pitkän matkan SM-kilpailuihin tarvitaan paljon toimitsijoita eri tehtäviin. Kisajärjestelyissä on monia osa-alueita, joilla tehtävistä selviää oikein hyvin ilman suunnistusmaailman tuntemustakin. Suurin talkoolaisarmeija tarvitaan kisaviikonloppuna 12.-13.9., mutta erilaisia valmistelytöitä tehdään jo etukäteen sekä kilpailukeskuksessa että muualla.

Jos olisit valmis tuomaan oman työpanoksesi SM-projektin hyväksi, käy ilmoittamassa tietosi täällä.

Talkooväkeä tarvitaan esimerkiksi seuraavilla tehtäväalueilla: Kilpailun toteutus (lähdön ja maalin työtehtävät, juomapaikat, maastovalvonta), liikenteenohjaus ja pysäköinti, ravintolapalvelut, ensiapu, tulospalvelu, infon tehtävät sekä media- ja kutsuvieraspalvelut. Kenttäsektorilla työskennellään ennen kilpailuita rakennustöissä, kilpailun aikana huoltotöissä ja kilpailun jälkeen purkutöissä. Suunnistustaitoisia ihmisiä tarvitaan edeltävinä viikkoina koesuunnistuksiin sekä kilpailupäivien aamuina tarkastusjuoksuihin.