Tarjoa majoitusta SM-suunnistajille!

SM-suunnistuksiin saapuu kilpailijoita kaikkialta Suomesta ja jonkin verran ulkomailtakin. Pitkämatkalaiset tarvitsevat majoitusta kilpailuviikonloppuna. Pääasiassa majoitustarve keskittyy lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön 12.-13.9. Jonkin verran kysyntää on myös perjantain ja lauantain väliselle yölle 11.-12.9. Yksittäisiä majoittujia voi olla pidemmäksikin ajaksi.

Jos sinulla on kohtuullisella etäisyydellä Siikaisten Vuorijärveltä kohde, johon suunnistajat voisivat majoittua, ota yhteyttä SM-kilpailun tiedottajaan Tuomas Väinään: tuomas.vaina(a)kankaanpaa.fi, 050 323 3748. Yksityisten majoituskohteiden ilmoitusten julkaiseminen on maksutonta. Majoitusyritysten kanssa mahdollisesta korvauksesta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Esimerkiksi kesämökit, kisaviikonloppuna vapaana olevat omakotitalot sekä yhdistysten kiinteistöt (muun muassa metsästysmajat) ovat yleensä herättäneet kiinnostusta isojen suunnistustapahtumien yhteydessä, koska niihin voi majoittua esimerkiksi perheen voimin tai koko seuran porukalla.

Julkaisemme majoituskohteiden tietoja SM-suunnistusten Internet-sivuilla. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi majoituskohteen nimi ja sijainti sekä yhteystiedot. Myös varustelutaso ja nukkumapaikkojen lukumäärä ovat tarpeellisia tietoja.

Sopimus majoituksesta tehdään suoraan kohteen omistajan ja majoittujan välillä. SM-suunnistusten järjestäjät eivät ole sopimuksessa osapuolena mukana vaan toimivat ainoastaan tiedonvälittäjinä. Kysyntää on mahdotonta ennakoida tarkasti, joten järjestäjät eivät voi taata, että kohteelle välttämättä löytyy vuokraajaa.

SM-kisojen majoitussivulle pääset tästä.