Normaalit kuntosuunnistukset alkavat

Tiistaista 23.6. alkaen Kankaanpään Suunnistajien kuntosuunnistuksissa palataan normaalikäytäntöihin, eli kuntosuunnistukset ovat tiistaisin klo 17.00-18.30. Käytössä on Emit-leimaus. Noudatetaan normaaleja kuntosuunnistusten ilmoittautumisjärjestelyitä. Lähdön ja maalin toiminnot sekä tulospalvelu aiemmilta kausilta tuttuun tapaan.

Poikkeuksena kahvitus: Toistaiseksi ei aloiteta kuntosuunnistusten kahvituspalvelua.

Vaikka normaalikäytäntöihin nyt palataankin, muista silti noudattaa hyvää käsihygieniaa ja välttää turhia lähikontakteja sekä pintojen (esimerkiksi rastikaluston ja ilmoittautumispaikan tarvikkeiden) koskettamista. Älä saavu tapahtumapaikalle sairaana.

Myös omatoimikuntosuunnistaminen on edelleen mahdollista. Rastit jäävät tiistain tapahtuman jälkeen maastoon ja ovat siellä perjantaihin klo 16:een saakka. Leimasimet kootaan pois heti tiistaina, joten ajanotto ei ole omatoimikuntosuunnistuksessa mahdollista. Karttoja saa kevään aikana tutuksi tulleeseen tapaan lähtöpaikalla olevasta postilaatikosta.

Katso muut kuntosuunnistusten tiedot täältä.