Nuorten leiri Vahossa 19.-21.7.

KanSun nuorten yhteinen kesäleiri naapuriseurojen (Ikaalisten Nouseva-Voima, Kyrös-Rasti ja Länsi-Lavian Loiske) kanssa on sunnuntaista tiistaihin 19.-21.7. Ikaalisten Vahossa. Nuorempi porukka on leirillä yhden yön yli, vanhemmat koko ajan. Luvassa on suunnistusharjoitusten lisäksi monenlaista muuta mukavaa leiritekemistä.

Leirin kohderyhmä on laajasti 7–18-vuotiaat. Vähäiselläkin suunnistuskokemuksella pärjää, mutta toisaalta kokeneemmille ja vanhimmille osallistujille on luvassa hyvinkin vaativia harjoituksia hienoissa avokalliomaastoissa.

Tarkempi leiritiedote ilmoittautumisohjeineen julkaistaan lähiaikoina.

Vaho on Nouskin ja KyRan legendaarinen vuosittainen leiripaikka 80-luvun puolivälistä 90-luvun puoliväliin. Nyt sinne palataan pitkän tauon jälkeen.

Viime vuoden yhteisleiriltä Laviasta Jallin tilalta löydät muistoja täältä.