Jämi Mini-Rogaining 2015

Teknisistä syistä johtuen yksi rasti (koodi 83) on jouduttu ottamaan pois käytöstä. Näin ollen kierrättäväksi maksimimääräksi jää 47 rastia.

Ilmoittautumispaikalla on kaksi lämmitettyä telttaa, muutoin katettua tilaa ja kahvio. Lisäksi maaliin tullessa on tarjolla normaalia hernekeittoa ja sama kasvisvaihtoehtona hintaa 5 €. Sisältäen leivän ja mehun. Ilmoittautua voi verkkosivujen kautta vielä torstaina päivällä.
Sen jälkeen paikan päällä Kuninkaanlähteellä osoitteessa:
Kuninkaanlähteentie 393, 38700 Kankaanpää

Tapahtuma-alue on jaettu kahdelle A3 kartalle. Huomioikaa, että tapahtuma-alueen eteläisin suoalue Kuninkaanlähteen itäpuolella on karkeammin kuvattua peruskarttaa. Aamulla voi olla sen verran hämärää, että suosittelemme reittisuunnittelua varten varustautumaan otsavalaisimella. Maastossa on yli 10 laavua tai kotaa, jotka on näkyvöitetty mallikarttaan. Vain osassa niitä on rasti. Juomarasteilla ei ole mukeja, mutta niissä voi täyttää omat juoma-astiat.

Kuva 1. Tässä karttaan rajattu tapahtuma-alue 2015Lisätietoja alueen Hämeenkankaasta näet klikkaamalla tästä.

Kuva 2. Tapahtumakeskuksen palvelut.

Pysäköinti merkityille P-paikoille. Olkaa varovaisia Kuninkaanlähteentien ylityksessä.

Ilmoittautuessanne INFOon täyttäkää partionne puhelinumero listaan. Partioiden eteneminen on turvallista kun partiokaverin lisäksi jokaisella on järjestäjän tietoon saatettu puhelinnumero. Ensiapu on samassa rakennuksessa pesun kanssa. Infon numero on 043-217 5569. Kiireellisissä tapauksissa soita 112.

Mini Rogaining 2015 järjestetään 10.10.2015.

Lähtöpaikalle on Jämiltä matkaa 12 km, sillä tapahtumakeskus on tällä kertaa Hämeenkankaan jatkumolla Kuninkaanlähteellä. Tarkemman osoitteen näet tästä.

Kerää partiosi kolmen (3) tai viiden (5) tunnin sarjaan nauttimaan hienosta syksyisestä kangasmaastosta.

VARAA PÄIVÄ KALENTERIIN JA TULE Kankaanpään Suunnistajien järjestämään hienoon tapahtumaan!

Tapahtumaohje 2015

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumaan pääset sivupalkissa olevasta linkistä tai klikkaamalla tästä. Ilmoittautumiset ma 5.10. klo 21.00 mennessä karttojen painatuksen takia. Jälki-ilmoittautumiset 10 € lisämaksulla. Ilmoittautuessa tarvitaan partion nimi, jäsenet, sarja ja Emit-kortin numero. Jos partiolla ei ole omaa Emittiä niin sen saa lainaksi hintaan 3 €.

Maksut
Paikan päällä käteisellä- 3h 30€ ja 5h 40€ per partio. Smartum ja Tyky liikuntasetelit käyvät maksuksi.

Turvallisuus
Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea jalkaisin yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana ja sen numero on kerrottava järjestäjälle karttojen jaon yhteydessä. INFO / kartanjakopöydällä on lomake, johon kirjoitat yhden partion jäsenen nimen sekä puhelinnumeron. Huomioi, että ilma voi olla kolea. Maasto on laaja, joten maastoon eksyneen, loukkaantuneen tms. vaeltajan etsiminen on vaikeaa. Kaikkien partioiden on ilmoittauduttava suorituksen jälkeen maalissa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Mini Rogaining Infon puhelinnumero ja tapahtumakeskuksen sijainti
043-2175 569

Kuninkaanlähteen Caravan alueen sijainti ETRS-TM35FIN -koordinaatistossa N 6857330 E 264171. Lisätietoja tapahtumakeskuksena toimivasta Caravan-alueesta näet tästä.

Maasto
Maastosta yli kaksi kolmasosaa on Kuninkaanlähteen ympäristön nopeakulkuista kangasmaastoa. Kaikki rastit kiertävät joutuvat poikkeamaan myös kankaalta soiden ja kallioiden värittämään metsämaastoon.

Muistetaan se, että sen minkä vien maastoon tuon myös pois – ei roskata hienoa Hämeenkangasta!

Aikataulu
9.00 ilmoittautuminen ja karttojen jako alkaa
9.00-10.45 reitin suunnittelu
10.45 kokoontuminen lähtöön ja Emit-korttien nollaus lähtöportilla
11.00 yhteislähtö
14.00 maali 3 tunnin sarjalle
16.00 maali 5 tunnin sarjalle
16.30 maali suljetaan

Pistelasku
Tulokseen lasketaan yhteen käytyjen rastien pistemäärä sekä mahdollisesta ajan ylityksestä tulevat vähennettävät pisteet. Rasti 31 = 31 pistettä, 32 = 32 p. jne. Aikaa 3 tai 5 tuntia, yliajasta
vähennetään 10 pistettä/alkava minuutti. Yli puoli tuntia myöhästyvät partiot hylätään. Kaikki rastit
kiertäen matkaa tulee n. 50 km.

Rastileimaus tapahtuu Emit-kortilla. Mallirasti ja nollaleimasin kortin kunnon testaamiseksi ovat tapahtumakeskuksessa. Emit-tarkistuskortit eivät ole käytössä. NOLLAA emittisi lähdössä!

Kartta
Suunnistuskartta 1:20 000, käyräväli 2,5 m ja alue on jaettu kahdelle A3 kartalle. Karttoja varten on tarjolla A3 karttapusseja.

Kartta koostuu useista eri aikaan tehdyistä kartoituksista. Kartta on Mini-Rogaining tapahtumaan
hyvin käyttökelpoinen ja päivitetty syyskuussa 2015 ja kaikki rastipisteet ympäristöineen on
tarkistettu. Kuninkaanlähteen ja Jämin alueen runsaan käytön vuoksi maastoon syntyy jatkuvasti uusia ajouria ja polkuja.

Huom! Kangasmaastossa vihreä väri ei tarkoita vaikeakulkuista metsää, vaan kuvaa normaalia
tiheämpää metsää.

Kielletyt alueet
Piha-alueet, lentokenttä, jotkin luontokohteet ja viljelykset ovat kiellettyjä alueita. Kielletyt alueet on merkitty karttaan. Kielletylle alueelle meno aiheuttaa partion hylkäämisen. Jonkin alueen käyttökielto voi johtua esim. käynnissä olevasta hirvenmetsästyksestä.

Tulokset
Jämillä tapahtumakeskuksessa lauantaina ja KanSun sivuilla sunnuntaina.

Varusteet
Vaatetus sään mukaan, kännykkä, lenkille juomaa + energiaa, 1 emit-kortti/partio, kynä reitin
piirtämiseen, lämmintä vaatetta kisan jälkeen.

Peseytyminen
Peseytyminen tapahtumakeskuksena toimivalla Kuninkaanlähteen Caravanalueen saunoilla.

Juomapisteet maastossa
Maastossa on joillakin rastipisteillä kaivo, mistä saa vettä sekä joillakin laavulla erillinen vesipiste. Näistä saat vettä omiin juoma-astioihin. Huomioikaa, että maastossa ei ole mukeja.

Muuta
Parkkipaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakeskuksessa on WC ja tarjolla mehua. Pukeutua voi ja myös varusteita saa jättää kisan ajaksi tapahtumakeskukseen. Tapahtumakeskuksessa on sisätiloja ratojen suunnitteluun.

Majoitusta yms. näet www.sfcsatakunta.fi tai www.jami.fi tai www.jamikeskus.fi tai www.reimacountry.fi