Kilpailu- ja tapahtumaohje

JÄMIJÄRVI SPRINTTI – KILPAILU- JA KUNTOSUUNNISTUSOHJEET
Torstaina 19.5. klo 18.00 alkaen – tervetuloa!
Kankaanpään Suunnistajat

Pysäköinti ja kilpailukeskus:
Opastus Jämijärven keskustasta. Kilpailukeskuksen osoite on Jämijärven keskuskoulu, Koulutie 6, 38800 Jämijärvi.

Sarjat ja osanottomaksut:
Kilpasarjat: H/D21, H/D16 ja nuoremmat sekä H/D45 ja vanhemmat 10€
Kuntosarjat: Sprintti A, ja Sprintti B 5€ (Sprintti B vähän lyhyempi)

Kilpasarjojen ja kuntosarjojen matkat ja rastien määrät INFO-taululla sekä KanSun sivuilla kisaviikolla.

Maasto ja kartta:
Maastona on Jämijärven keskustan taajama-alue, joka tarjoaa mukavan ja haasteellisen sprinttimaaston. Viime syksyn 2015 karttaa on laajennettu, joten siihen ratamestarit saavat suunnistajille monipuoliset radat. (maastokartan kuvaus)

Vihreällä värillä on merkitty omakoti- ja yksityisalueet, joille meno on ehdottomasti KIELLETTY!

Lähtöpaikalla kilpailija saa muovissa olevan kartan. Rastimääritteet ovat kartassa, eikä niitä ole saatavissa erillisinä.

Ilmoittautumiset ja osanottomaksujen maksaminen:
Kilpailuun osallistuminen ei edellytä voimassa olevaa lisenssiä eikä suunnistusseuran jäsenyyttä. Myös järjestävän seuran kilpailuorganisaatioon kuuluvat jäsenet voivat osallistua.

Ilmoittautumiset kilpailuun – Kilpasarjat – tapahtuu sähköpostilla jussi.hannukainen(at)student.tut.fi viimeistään maanantaina 16.5.

Kuntosarjoihin voi ilmoittautua paikanpäällä. On toivottavaa, että myös kuntosarjoihin ilmoittaudutaan etukäteen.

Spostin viestiin mukaan seuraavat tiedot (sarja, nimi, lisenssinumero (jos on), seura/yhteisö sekä emit‐numero/vuokratarve).

Osanottomaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kisapaikalla maksaessa voi käyttää käteisen lisäksi Smartum liikunta‐ ja kulttuuriseteleitä tai Tyky‐kuntoseteleleitä, jotka käyvät maksusta setelin arvon mukaisesti.

Jälki‐ilmoittautumiset: Kilpasarjoihin 1,5 kertaisin osanottomaksuin paikanpäällä eli 15e.

Lähtöluettelot on nähtävissä tapahtumapaikalla.

Toiminta tapahtumapaikalla:
Tule infoon ja ilmoittaudu paikalle sekä maksa osallistumismaksu. Kuntosarjoihin voi ilmoittautua infossa. Infossa ilmoittautuessa sinut kirjataan järjestelmään. EMIT-kortin saat tarvittaessa infosta.

Kun ilmoittautuminen on hoidettu, voit siirtyä lähtöön. Lähtö on viitoitettu ja se on n. 50 m:n päässä infosta. Tapahtumapaikalla ei ole pesua.

Lähtöjärjestely (huom! epätavallinen järjestely):

Lähtöpaikalle on matkaa 50 metriä ja sinne on opastus. Lähdöt tapahtuvat kahdesta eri lähdöstä saman katoksen alta vierekkäin. Lähtökarsinaan pyydetään sisään tulojärjestyksessä pari minuuttia ennen. Ota tarkistusliuska omatoimisesti. Lähtökarsinassa olevasta lähtijöiden jonosta lähetetään aina 1 minuutin välein yksi kilpailija maastoon. (Kilpasarjojen D/H21 sisällä lähtöväli on aina väh 2 min.) Viimeisen 30 sekunnin aikana ennen lähtöhetkeä lähtijä laittaa EMIT-korttinsa lähtöleimasimeen ja toimitsija ojentaa hänelle kartan, joka tulee pitää taitettuna lähtöhetkeen asti. Lähtöhetkellä kilpailija nostaa kortin leimasimesta, avaa kartan ja kirmaisee radalle. Kilpailunumeroita ei ole käytössä. Lähtö on K-piste.

Leimaus: Käytössä Emit‐leimausjärjestelmä. Emit‐kortin vuokrahinta 4 €.

Maalin toiminta ja palkinnot:
Maaliin ei ole viitoitusta, vaan se on merkitty karttaan. Maalissa leimaat maalileimasimeen ja ilmoittaudut INFOon. Infossa EMIT-kortti luetaan tulospalvelujärjestelmään. Keskeyttäneetkin tulevat maaliin ja ilmoittavat keskeyttäneensä. Tulokset tulevat tulostaululle. Maali suljetaan klo 21. Palkinnot jaetaan kilpailukeskuksessa mahdollisimman pian sarjan valmistuttua.

Peseytyminen: Peseytymiseen ei ole mahdollisuutta.

Myynti: Kisapaikalla palvelee kisakahvio.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Marjatta Vaara, ratamestarit Pentti Hämäläinen ja Erkki Ylikoski.

Lisätietoa www.kansu.fi    (mahd kysymykset   jari.vaara(at)dnainternet.net)

Lämpimästi tervetuloa Jämijärvelle sprinttiin!

Kankaanpään Suunnistajat