Tapahtumakutsu

Tällä sivulla on esitetty tapahtuman perustiedot. Täydellisempi ohje löytyy täältä. Street-O:n yleisiä tietoihin voit tutustua valtakunnallisella Street-O-sivustolla.

Ajankohta
Keskiviikko 20.1.2021. Lähdöt porrastetusti klo 18.00–18.30. Maali sulkeutuu klo 19.45.

Paikka
Kankaanpään Yhteislyseon piha. Osoite Keskuskatu 28, 38700 Kankaanpää. Pysäköinti koulun parkkipaikoilla.

Suoritus
Street-O:ssa jokainen osallistuja tekee omaa suoritustaan. 60 minuutin suorituksen aikana tarkoitus on kerätä rasteilta mahdollisimman suuri määrä pisteitä. Rastien kiertojärjestys on vapaa. Rastilla ei ole rastilippua tai muuta tunnusta, vaan sieltä löytyy vastaus kartan kääntöpuolen kysymykseen. Oikean vastauksen kirjaaminen järjestelmään tuottaa rastinumeron mukaisen pistesaaliin.

Kartta
Kaupungin kaavakarttaan pohjautuva Street-O-kartta, mittakaava 1:8000. Kartta on valmistunut marraskuussa 2020. Kartassa on käytetty sprinttikartan symboleita, mutta kartta ei vastaa tarkkuudeltaan sprinttikarttaa. Lajin idean mukaisesti katualueiden kuvaus on hyvinkin tarkka. Sen sijaan puisto- ja metsäalueet on kuvattu ylimalkaisemmin, eikä kartoitusjälki niillä ole tasalaatuinen. Kartan pohjoisosaan on liitetty metsäalueen kattava vanhempi suunnistuskartta, jossa on käytetty normaaleita suunnistuskartan symboleita. Ei ole oletettavaa, että osallistuja suuressa määrin kulkisi tällä alueella.

Ilmoittautuminen
Karttojen riittämisen varmistamiseksi toivotaan ennakkoilmoittautumista maanantaina 18.1. klo 18:aan mennessä mennessä osoitteeseen tuomas.vaina(a)kankaanpaa.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 323 3748. Myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Osallistumismaksu
Aikuisilta 5 e/hlö. Alle 20-vuotiaat maksutta.

Lisätietoja
Tuomas Väinä, 050 323 3748, tuomas.vaina(a)kankaanpaa.fi.

Päivitetty 17.1.2021.