Kilpailukutsu

SP:n suunnistusmestaruuskilpailut

Suomen Partiolaisten suunnistusmestaruuskilpailut su 17.8.2014 Kankaanpäässä

Tehkää porukalla reipas suunnistusretki Kankaanpäähän, Pohjois- Satakuntaan Suomen Partiolaiset- Finlands Scouter ry:n  suunnistusmestaruuskilpailuihin sunnuntaina  17. 8.2014. Kilpailun radat on laadittu  partiomaisen selkeiksi ja  kilpailusarjoista löytyy kaikille sopiva.  Ilmoittautuminen  viimeistään 4.8.2014 jäsenrekisteri Polkuun. https://spfs.clubonweb.com/book/suunnistuskisa

KILPAILUKUTSU

Kankaanpään Korpiveikot ry kutsuu kaikki Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenet järjestön suunnistusmestaruuskilpailuihin Kankaanpään liikuntakeskukseen su 17.8.2014.

Osanotto-oikeus

Kaikilla vuoden 2014 SP:n jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla.

Sarjat ja matkat

Kaikki henkilökohtaiset sarjat: H/D10RR, H/D12TR, H/D14, H/D16, H/D18, H/D20, H/D21, H/D35, H/D40, H/D45 (yli 45-vuotiaat). Kilpailijan ikä lasketaan vuoden 2014 loppuun mennessä täytetyin vuosin. Suunnistettavien sarjojen matkat ilmoitetaan kilpailuohjeissa. 

Kartta ja maasto

Suunnistuskartta 7/2014 (tuloste), mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m. Kartan koko A4. Kartat ovat muovisuojuksessa. Alueen vanhat kartat ja maastokuvaus löytyvät Nuorten Jukolan verkkosivuilta.

Kilpailualue on harjoittelu- ja kilpailukiellossa. Kieltoalue on esitetty Nuorten Jukolan sivulla ja SSL:n karttarekisterissä.

Leimaus

Elektronista  EMIT-leimausta käytetään kaikissa sarjoissa. Järjestäjällä on lainakortteja varattuna.

Ilmoittautuminen 4.8.mennessä jäsenrekisteri Polkuun https://spfs.clubonweb.com/book/suunnistuskisa

Rastita ilmoittautuessasi haluttu sarja sekä ilmoita emit- korttisi numero.

Ilmoittautumisen yhteydessä on myös varattava koulumajoitus ja ilmoitettava mahdolliset erityisruokavaliot (aamupalaa varten).

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumiset: 1,5-kertaisella osanottomaksulla paikan päällä / sähköpostilla jussi.hannukainen(at)student.tut.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava SP:n jäsennumero, joka tarkistetaan SP:n jäsenrekisteristä.

Kilpailumaksut

Kilpailumaksu on 15 euroa. Suomen Partiolaiset ry  laskuttaa kilpailumaksut ja majoitusmaksut lippukunnilta jälkikäteen ilmoittautumisten perusteella. Kilpailun osallistumismaksu kattaa kartat, suihkun ja mehun. 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Kankaanpään liikuntakeskus (os. Jämintie 10, Kankaanpää.) Kilpailukeskuksessa on kilpailujen toimisto ja info sekä kioski.  Pukeutuminen ja peseytyminen ovat liikuntakeskuksessa sijaitsevan palloiluhallin suihkutiloissa. 

Kilpailujen lähtö, maali, majoitus, pysäköinti ja palkintojen jako on kävelymatkan päässä kilpailukeskuksesta ja Kankaanpään keskustasta.

Kilpailupäivän  aikataulu

Kilpailukeskus avautuu kilpailupäivänä klo 9.00. Kilpailun avajaiset liikuntakeskuksessa klo 10.15 ja ensimmäiset lähdöt klo 11.00. Palkintojenjako mahdollisimman pian tulosten selvittyä.

Majoitus

Koulumajoitusta on tarjolla lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi. Lattiamajoitus hintaan 15 €/hlö/yö (omat patjat yms) sis. aamupalan.  Koulumajoitusvaraukset  sekä erityisruokavalioilmoitus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumispalvelussa. Majoitus on  Kangasmetsän koulussa (os. Kangasmoisionkatu 1, Kankaanpää).

Majoituskoulu avautuu lauantaina klo 18.00 ja sen ovet sulkeutuvat yöksi klo 22.00. Hiljaisuus on klo 23.00 majoitustiloissa. Majoituskoulu sulkeutuu sunnuntaina klo 10.30. Tämän jälkeen tavaroiden säilytys kilpailukeskuksen pukeutumistiloissa. 

Opastus ja pysäköinti

Opastus kilpailukeskukseen tieltä n:o 44 ja tieltä n:o 23. Pysäköinti (sekä h-autot että bussit) max 300 m kisakeskuksesta.

Internet-sivut

Kilpailukutsu, lähtöajat, kilpailuohjeet ja tulokset ovat nähtävissä Kankaanpään Suunnistajien verkkosivuilla: http://www.kansu.fi

HUOM! Kilpailujen yhteydessä suunnistetaan myös Karjalan Liiton mestaruuskilpailu.

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja Elina Kangas     elina.kangas@dextra.fi p.  0505119620

Ratamestari Raimo Hannukainen   raimo.hannukainen@dnainternet.net  p. 0445787693

Tiedottaja  Annina Ruokoski   annina.ruokoski@gmail.com p. 0445948282