Sisäsuunnistuksia salivuoroilla 14.1. ja 21.1.

KanSun salivuoroilla kahtena seuraavana maanantaina pallopelit vaihtuvat sisäsuunnistukseen. Klikkaa auki ja katso tarkemmin.

Ma 14.1. kuntopiirin Keskustan koulun salissa klo 18 alkaen pitävät Elsi ja Tomi Knuutila sekä Oili Lehtinen. Kuntopiiriosuuden jälkeen siirrytään Pohjanlinnan koulun tiloihin, jossa on vuorossa sisäsuunnistus uudessa maastossa. Sisäänkäynti H-ovesta (ns. seiskasolu, entinen ysisolu rakennuksen metsänpuoleisella seinällä, rastilippu on ovella opasteena). Tässä sisäsuunnistuksessa liikutaan yhdessä kerroksessa. Koulun osoite on Kangasmoisionkatu 1. Pysäköinti kirjaston parkkipaikalle tai Kangasmoisionkadun vinoparkkiin.

Ma 21.1. kuntopiirin Keskustan koulun salissa klo 18 alkaen pitävät Aliisa Aho ja Mari Tuominen. Kuntopiiriosuuden jälkeen alkaa sisäsuunnistus Keskustan koulun tiloissa. Käytössä entuudestaan tuttu maasto ja kartta, joihin on kuitenkin jälleen tullut joitakin muutoksia. Radat kulkevat kahdessa kerroksessa, joten porrastreeniä tulee runsaasti.

Kummallakin kerralla sisäsuunnistusradoille on mahdollista lähteä aikaisintaan klo 19.00 rakennusten muun iltatoiminnan vuoksi. Ratoja voi kiertää vielä salivuoron normaalin päättymisajan jälkeen, kunhan kaikki ovat saapuneet viimeiseltä radaltaan maaliin klo 20.15.

Sisäsuunnistuksiin voidaan ottaa pienessä määrin myös KanSun ulkopuolisia osallistujia. Jotta karttoja tiedetään tehdä tarpeeksi, heidän tulee ilmoittaa tulostaan ennakkoon viimeistään edellisenä iltana (sunnuntai). Näin voidaan myös jo etukäteen selvittää, täytyykö lähtöjä porrastaa, koska suunnistusnopeudella tiloissa voi liikkua samanaikaisesti rajallinen määrä ihmisiä.

Sisäsuunnistuksista saa lisätietoja Tuomas Väinältä, jolle myös ulkopuolisten osallistujien ilmoittautumiset tuomas.vaina(a)kankaanpaa.fi, 050 3233 748 tai Facebook.