Am-sprinttiä järjestämään!

KanSun kisajärjestelyt jatkuvat. Am-sprintti suunnistetaan Kankaanpäässä to 5.9. Lähde mukaan tekemään kisaa!

Sektorivastaavat kysyvät henkilöitä omalle vastuualueelleen, mutta jos sinua ei kukaan huomaa kysyä ja olisit valmis olemaan järjestelytehtävissä mukana, ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin:
– Pertti Manninen (kilpailunjohtaja)
– Susanna Salokangas (kilpailunjohtajan apulainen)
– Tuomas Väinä (ratamestari)

Sprintissä tarvitaan muiden tehtävien lisäksi runsaasti väkeä rastivahdeiksi, joiden tehtävänä on valvoa, että rastit pysyvät paikoillaan ja että kilpailijat noudattavat kiellettyjä alueita. Tässä tehtävässä ei välttämättä tarvita juurikaan suunnistuskokemusta.

Oman seuran suunnistajat saavat Satakunnan Suunnistuksen käytännön mukaisesti osallistua am-kilpailuun. Jos kuitenkin koet tuntevasi kilpailualueen siinä määrin hyvin, että se tarjoaa sinulle etua muihin kilpailijoihin nähden, on asianmukaisempaa ilmoittautua kuntosarjaan tai keskittyä järjestelytehtäviin.