Lähde mukaan 25 mannan joukkueeseen

Lokakuinen suunnistuskauden päätösviesti Tukholman nurkilla lähestyy. Klikkaa ja katso tarkemmin Ruotsin suurimman suunnistusviestin asioista. Ilmoittautumisohjeet lopussa.

25-manna-aika lähestyy jälleen. Viestissä on nimensä mukaisesti 25 osuutta, joille kaivataan kaikenikäisiä ja juoksukuntoisia miehiä ja naisia junioreista ikäsarjalaisiin. KanSu, Nouski, KyRa ja Valkeakosken Haka muodostavat viestiin yhdistelmäjoukkueen.

Osuudet ovat hieman viime vuodesta muuttuneet. Kaikille riittää sopivia osuuksia.

25 manna juostaan tänä vuonna lauantaina 12.10. Kilpailukeskus on Nytorps ängar, Haninge. Tukholman lähistöllä. 

Matkaan lähdetään yhteisesti bussilla perjantai-iltapäivänä 11.10. Menomatkan laiva m/s Baltic Princess lähtee Turusta klo 20.15, ja paluulaiva m/s Galaxy Tukholmasta lauantai-iltana klo 19.30. Takaisin kotona olemme sunnuntaina 13.10. hieman iltapäivän puolella. Bussin reitti ja aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta kyytiin pääsee ainakin Kankaanpäästä, Ikaalisista (Neste), Hämeenkyröstä ja Tampereelta (Lahdesjärven ABC). Halutessaan matkaan voi tulla mukaan myös vasta Turun satamasta. 

Matkan kustannus on ollut 100 euron luokkaa. Arvioitu hinta on sisältänyt bussimatkat, laivamatkat, aamupalan (buffa) menomatkalla ja osuuden osallistumismaksusta. Lopullinen kustannusperusteinen hinta tarkentuu osallistujien määrän varmistuttua. KanSu tukee jäsentensä ja erityisesti nuorten kisamatkaa. Tarkempi summa selviää myöhemmin.

Muut ruokailut ovat omakustanteisia. Paluumatkan aamiainen maksaa 12 €/aikuinen ja illallisbuffet 34 €/aikuinen. Näillä hinnoilla ateriat saa, jos ne varaa etukäteen. Laivalta ostettuina ruokailut maksavat muutaman euron enemmän. Ruokailuista lähetämme vielä erillisen kyselyn mukaan matkalle ilmoittautuville.

Mannaviestin erikoisuushan on osuuksien 3-7 härdelliosuudet, joille lähtee samanaikaisesti useampi suunnistaja eri hajonnoille. Kaikille kuitenkin varmasti löydetään sopivan mittainen ja tasoinen rata kierrettäväksi, eikä tänne tarvitse lähteä hampaat irvessä tekemään huipputulosta vaan ennemmin pitämään hauskaa! Kilpailukutsun näet tästä.

Halukkuudestansa lähteä mukaan voi ilmoittaa Harrille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019. Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen harri.vehkalahti(a)gmail.com.

Mainitsethan ilmoittautuessa sarjasi!

Tämä reissu on perinteisesti kuulunut kauden kohokohtiin!