Sprinttiharjoituspäivä Tampereella 5.1.

Tampereella on su 5.1. tarjolla tiivistahtinen ja monipuolinen sprinttiharjoituspäivä. Klikkaa auki ja katso tarkemmin! Ilmoittaudu viimeistään ke 1.1.

Näet sprinttiharjoituspäivän ohjelman ja ohjeet tästä. (Päivitetty 29.12.2019.)

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 1.1.

Hyödynnämme Tampereen Pyrinnön järjestämän Keski-Tampereen sprinttiviikon ratoja. Osallistumme yhteen tapahtumaan noin 300 muun suunnistajan mukana sekä kierrämme kahden aiemman tapahtuman ratoja rauhallisemmalla tahdilla omana harjoituksenamme. Päivän lisämausteena toimii uinti ja vesijuoksu harjoitusten päälle.

Sprinttiharjoituspäivä on yhteinen Kyrös-Rastin ja Ikaalisten Nousevan-Voiman kanssa.

Keski-Tampereen sprinttiviikosta löydät tietoja täältä. Jos et ole tulossa omaan sprinttiharjoituspäiväämme, voit luonnollisesti omatoimisesti (ja omalla kustannuksellasi varsin maltilliseen hintaan) osallistua osakisoihin niiden varsinaisina tapahtumapäivinä.

Muistathan, että pitkin talvea on sprinttejä tarjolla myös eri puolilla Satakuntaan. Winter Sprint Cupin sivuille pääset tästä.