SLL tiedottaa

Suomen Suunnistusliiton tiedote koronan vaikutuksista 24.3.2020. Klikkaa otsikkoa.

24.3.2020 klo 14.14

 • Aiemmasta tiedosta poiketen Suunnistusliitto tekee päätökset kilpailukauden jatkon osalta ja tiedottaa päätöksistä nettisivuillaan viimeistään 17.4.2020. Samalla tiedotetaan myös lisäohjeistuksista kuntosuunnistusten osalta.
 • Jos kilpailujärjestäjä haluaa siirtää kilpailun huhti-toukokuulta uuteen ajankohtaan, järjestäjän toivotaan lähettävän siirtotoiveensa tapahtumapäällikkö Petteri Palmille (petteri.palmi(at)suunnistusliitto.fi) viimeistään 30.4.2020. Tällä tavoin siirtoja kyetään koordinoimaan paremmin. Jo ennen huhtikuun loppua saatetaan tehdä siirtoja merkittävimpien kilpailujen osalta. Järjestäjien toivotaan myös harkitsevan kilpailun siirtoa arki-illaksi syksylle.
 • Suunnistuksen SM-keskimatka on siirretty pidettäväksi 30.8.2020.
 • Seuroja muistutetaan noudattamaan huolellisesti valtiovallan antamia rajoituksia ja suosituksia, kun suunnitellaan erilaisia omatoimirastien toteutusratkaisuja.
 • Suunnistusliiton henkilökunta työskentelee tällä hetkellä ohjeiden mukaisesti pääosin etänä, joten materiaalitilauksia ei toistaiseksi postiteta. Tämä koskee myös Hippo-materiaaleja ja on voimassa 12.4.2020 saakka. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme asiasta. Lisätietoja antaa nuorisopäällikkö Timo Saarinen (timo.saarinen(at)suunnistusliitto.fi).
 • Olympiakomitea on julkaissut oman tiedotteensa, jossa on ohjeita seuroille mm. toimintamaksuista ja kokouksista:
  Seuratoiminta ja koronavirus
  Seurojen ja alueiden on hyvä huomioida kohta, jossa kerrotaan, kuinka mm. sääntömääräisiä kokouksia voidaan järjestää.
 • Suunnistuksen maailmancupin ensimmäinen kierros Sveitsissä 20.-24.5.2020 on siirretty vuodella toukokuuhun 2021.
  Asiasta tarkemmin IOF:n uutisessa.