Omatoimiharjoituksia lapsille ja nuorille

Normaalimuotoisen suunnistuskoulun ja kevätharjoitusten järjestäminen ei nyt ole mahdollista. Sen sijaan lähiviikkoina on tarjolla omatoimiharjoituksia. Klikkaa ja katso tarkemmin!

Omatoimiharjoituksia voi käydä kiertämässä valitsemanaan ajankohtana. Harjoitusta tehdessään pitää huolehtia siitä, että riittävä turvaetäisyys toisiin osallistujiin ja muihin alueella liikkuviin ihmisiin säilyy koko ajan. Jos rasteilla tai kartanjakopaikalla on muita, odota, kunnes he ovat lähteneet eteenpäin.

Nämä harjoitukset on ensisijaisesti tarkoitettu suunnistuskouluikäisille ja hieman vanhemmille nuorille. Jukola-ikään ehtineet pitävät luultavasti ratoja liian helppoina ja lyhyinä, mutta kenen tahansa on silti ihan luvallista osallistua harjoituksiin.

Katso tarkempia ohjeita ja päivittyvä kalenteri täältä.