Seuraava kevätharjoitus Kunkulla

Seuraava kevätharjoitus on valmiina. Paikkana tällä kertaa Kuninkaanlähteen soramontun maasto. Lähtöpaikka retkeilyreitin parkkipaikan läheltä. Karttojen nouto viimeviikkoiseen tapaan koulukeskuksen takaparkkipaikan laidalla olevasta postilaatikosta.

Nyt tarjolla leppoisassa, polkurikkaassa kangasmaastossa kaksi helppoa rataa: 1,98 km ja 4,28 km. Pidempi rata lyhenee kätevästi kilometrillä, kun yhdestä kohdasta hieman oikaisee. Rastit on merkitty maastoon kuitunauhoilla.

Tässäkin harjoituksessa ensisijainen kohderyhmä ovat suunnistuskoululaiset ja muut nuoret, muttei aikuisiakaan pois hätistellä.

Edellistä sprinttikarttaharjoitusta oli vielä muutama jäljellä laatikossa. Sitäkin saa yhä käydä kiertämässä, niin kauan kuin karttoja riittää.

Muista pitää turvaetäisyydet karttalaatikolla ja rasteilla. Jos on ruuhkaa, odottele hetki.