Pyöräsuunnistusopastusta aloittelijoille la 6.6.

Kankaanpään Suunnistajat järjestää pyöräsuunnistuksen opetusta muille seuroille, ja myös KanSun omat pyöräsuunnistuksesta kiinnostuneet voivat tulla mukaan. Ensisijaisesti tilaisuudet on tarkoitettu junioreille, mutta kyllä aikuisetkin mahtuvat mukaan oppia saamaan.

Ensimmäinen luento + harjoitus pidetään lauantaina 6.6 klo 12.00 Kankaanpäässä. Paikkana Kuninkaanlähteen Kuninkaankartano, os. Kuninkaanlähteentie 392, Kankaanpää. Luennon jälkeen harjoitus Kuninkaankartanolta käsin. Mukaan tarvitset maastopyörän, juomapullon ja karttatelineen. Lisäksi kypärä on pakollinen varuste. (Muutamia karttatelineitä on lainattavana, mutta niitä on niukasti, joten jos jostain sellaisen itsellesi saat, ota ihmeessä mukaan.)

Tervetuloa mukaan kokeilemaan kaikki pyöräsuunnistuksesta kiinnostuneet, yli 10-vuotiaat. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 4.6., jotta karttoja osataan tehdä riittävästi. Lisätietoja Pekka Niemensivulta (040 550 7161) ja Pertti Manniselta (040 590 4362).