Nuorten joukkueita kootaan kolmeen viestiin

Elokuussa suunnistetaan useita nuorten viestejä, joihin KanSun joukkueita kootaan nyt. Joukkueiden yhdyshenkilönä toimii Jarkko Raukola, jonka tavoittaa puhelinnumerosta 050 532 4569.

Tiistaina 11.8. suunnistetaan iltakilpailuna Satakunnan Oravapolkuviesti Noormarkussa. Viesti käydään viisijäsenisin joukkuein, jotka kaikki kilpailevat samassa sarjassa. Oravapolkuviestin kisasivut ovat täällä. Ilmoittautuminen päättyy to 6.8.

Lauantaina 15.8. suunnistetaan Nuorten Jukola Mikkelissä. Joukkueet ovat seitsenhenkisiä. Mukana pitää olla tyttöjä ja poikia, eri ikäisiä. Nuorten Jukolan kisasivut ovat täällä. Ilmoittautuminen päättyy la 1.8.

Sunnuntaina 23.8. suunnistetaan Satakunnan aluemestaruusviestit Säkylässä. Nuorten sarjat: H20, D17–20, H18, H/D16, H/D14, H/D12TR, H/D10RR. Am-viestin kisasivut ovat täällä. Ilmoittautuminen päättyy su 16.8.