Tarkistusjuoksut Siikaisissa jatkuvat

SM-pitkien kisaratojen tarkistusjuoksuja on Siikaisissa jälleen tänään ke 2.9. ja huomenna to 3.9. Kumpanakin päivänä aloitetaan klo 17.00. Juostaan pääasiassa finaaliratoja. Lisätietoja ratamestareilta.

Opastus lähtöön Hirvijärventieltä (tie nro 13181) Rimpeläntien risteyksestä. Tarkoituksena on tarkistaa SM-ratojen/kilpailukarttojen oikeellisuus ja rastikaluston toimivuus.

Tapahtumiin voivat osallistua vain Siikaisten Sisun ja Kankaanpään Suunnistajien jäsenet ja muut seuroihin kytköksissä olevat henkilöt (seurojen toimihenkilöt, talkooväki, kuntosuunnistajat, tms. viiteryhmien edustajat), mutta eivät muiden seurojen jäsenet tai edustajat. Osallistujien edellytetään pitävän kilpailumaastosta ja muista kilpailuun liittyvistä asioista saamansa tiedot omana tietonaan kilpailujen jälkeiseen aikaan saakka. Kartat pitää palauttaa suorituksen jälkeen tapahtuman johtajalle.