Nuorten yöharjoitus Ikaalisissa su 11.10.

Kertaalleen peruuntunut nuorten yösuunnistusharjoitus toteutuu nyt sunnuntaina 11.10. Paikka on vaihtunut: suunnistetaan Ikaalisten kylpylän lähimaastoissa. Opastus paikalle on valtatie 3:lta Kylpylän tienhaarasta. Metsään pääsee klo 19.30–20.00.

Tarjolla on kolme rataa: 3 km, 5 km ja 7 km. Emit-leimaus, mutta tietysti ilman leimaustakin voi radan kiertää.

Samassa maastossa ja samoilla rasteilla suunnistetaan lauantaina 10.10. Viestiliigan finaali, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä vertaamaan omia yösuunnistustaitoja huippujen suorituksiin. Viestiliigaa on mahdollisesta seurata netissä live-lähetyksenä.

Harjoitus on yhteinen Ikaalisten Nousevan-Voiman ja Kyrös-Rastin kanssa. Kohderyhmänä nuoret, mutta ei paikalle saapuvaa aikuistakaan kielletä metsään lähtemästä. Lisätietoja Harri Vehkalahdelta, puhelin 044 553 1058.