Olethan maksanut kuntosuunnistusmaksusi?

Poikkeuksellisissa oloissa käyty ja poikkeuksellisen vilkas kuntosuunnistuskausi on päättynyt. Vaikka alkukausi suunnistustettiin pelkkinä omatoimirasteina, nousee kauden osallistujamäärä edellisiä vuosia suuremmaksi. Viimeisimpänä Ruskalaavun maastoon laadituilla ”ylimääräisillä” rasteilla kävi 86 kiertäjää.

Tässä vaiheessa jokaisen osallistujan on hyvä varmistaa, että osallistumismaksut ovat tulleet maksetuiksi. Tarkastathan siis omalta osaltasi, että olet suorittanut asianmukaiset kertamaksut tai kausikorttimaksun KanSun tilille, kiitos!

Maksuthan ovat:
– yhden kerran karttamaksu aikuiselta 5 e
– alle 20-vuotiaat satakuntalaiset maksutta
– kausimaksu KanSun jäsenille 40 e
– kausimaksu muille 80 e

Maksu suoritetaan KanSun tilille FI62 5106 0150 0201 31.

KanSun kuntosuunnistusten sivut.