Uudet talvikuntosuunnistukset valmiina Hämeenkankaalla

KanSun toisten talvikuntosuunnistusten radat ovat valmiina. Lähtöpaikka sijaitsee Vihteljärven metsästäjien ampumaradalla. Kyrönkankaantie 196:n kohdalta erkanee lähtöpaikalle johtava tie. Risteyksessä on rastilippu opasteena.

Jarkko Raukola on laatinut maastoon kaksi rataa: 4,7 km ja 3,3 km. Rasteilla on rastiliput, ei leimasimia. Karttoja saatavana lähtöpaikalla sijaitsevasta postilaatikosta. Muista kirjata nimesi listaan!

Edelliset talvikuntosuunnistukset ovat keränneet Sormelanlaavulle mukavasti porukkaa. Tapaninpäivänä päästiin jo yli 60 osallistujaan. Sormelanlaavun radat ovat käytössä vielä su 27.12. ja ma 28.12.

Loppiaisviikolla talvikuntosuunnistusten rastit on sijoitettu Viidentienristeyksen maastoon.

Katso lisää täältä.