Aktiivinen kilpailunjärjestämiskesä tulossa

Kesä 2021 on KanSulle aktiivista kilpailuiden järjestämisen aikaa, ja etenkin loppukesästä suunnistusvieraita saadaan Pohjois-Satakuntaan moneen tapahtumaan.

Kesäkuussa Satakunnan Orava-cupin osakilpailu käydään Jämillä iltakilpailuna keskiviikkona 23.6. Kilpailunjohtajana toimii Anna-Maria Rajala ja ratamestarina Jarkko Raukola.

Kansalliset Kankaanpää-rastit järjestetään yhteistyössä Siikaisten Sisun kanssa vuoden 2020 SM-suunnistusten maastoissa 7.–8.8. Kilpailunjohtajana on Taisto Salo (SiikSi), pääratamestarina Raimo Maljanen (KanSu), lasten sarjojen ratamestarina Jouni Kivimäki (KanSu) ja valvojana Tuomo Mikkola (Raska).

Syyskuun kilpailurupeaman aloittavat Satakunnan am-sprintit, jotka kilpaillaan Kankaanpään keskustassa uudella sprinttikartalla torstai-iltana 2.9. Kilpailunjohtaja on Jari Vaara ja ratamestari Tuomas Väinä. SiikSin Taisto Salo valvoo.

Jämi Mini-Rogaining suunnistetaan lauantaina 18.9., ja tällä kertaa on Jämin vuoro toimia tapahtumakeskuksena. Tia Kraft johtaa tapahtumaa ja Sami Koivu laatii radat.

Kauden viimeinen kilpailutapahtuma ovat sotilaiden SM-suunnistukset, joiden järjestelyvastuu jakautuu Porin Prikaatin ja KanSun kesken. Kilpailut käydään kolmella eri alueella 28.–30.9. Henkilökohtaisen kilpailun radat suunnittelee Pekka Niemensivu, partiokilpailun Raimo Hannukainen ja sprintin Tuomas Väinä.