Kuntosuunnistukset käyntiin vauhdilla

KanSun kevään ensimmäiset kuntosuunnistusradat avattiin tiistaina 20.4., ja osallistujia kertyi Kuninkaanlähteen ampumahiihtostadionin maastoihin heti runsaasti. Tiistain aikana suorien ratojen osallistujalistaan kertyi yli 70 osallistumismerkintää. Lisäksi lapsille tarjolla olleita rasti- ja tukireittiratoja kiersi yli 20 henkeä. Vaikka väkeä oli liikkeellä melko paljon, alueella pystyttiin toimimaan hyvin väljästi ja näin ongelmitta noudattamaan asetettuja kokoontumisrajoituksia. Metsässä tilaa riittää.

Koronarajoitusten vuoksi Kunkun kuntosuunnistuksissa on tarjolla vain omatoimisuunnistusmahdollisuus, ei ohjattua tapahtumaa. Rastit ovat maastossa sunnuntai-iltaan 25.4. klo 18:aan saakka. Karttoja saa ampumahiihtostadionin huoltoparakin vieressä olevasta postilaatikosta.

Rasti- ja tukireittiradoilla lapset pääsivät leimaamaan Emitillä, joten noilta radoilta on myös tulokset. Ne löytyvät kuntosuunnistusten tulossivulta. Suorista radoista poiketen rasti- ja tukireittiradat olivat käytössä vain tiistai-iltana.

Seuraavat kuntosuunnistukset ovat vappuviikolla Viidentienristeyksen maastossa. Omatoimisuunnistus alkaa tiistaina 27.4. klo 17. Perinteisesti tuon viikon kuntosuunnistustapahtuma järjestetään tiistain sijasta vappupäivänä eli tänä vuonna lauantaina 1.5., jolloin ohjattu tapahtuma todennäköisesti saadaan pitää klo 13–16. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Myös Viidentienristeyksessä rasti- ja tukireittiradat ovat tarjolla vain ohjatussa tapahtumassa eli vappupäivänä klo 13–16.

KanSun kuntosuunnistusten sivu.