Siikaisissa kuuma ja onnistunut nuorten leiri

KanSun sekä naapuriseurojen Nouskin ja Kyrös-Rastin lasten ja nuorten yhteinen suunnistusleiri pidettiin tänä vuonna Siikaisissa 28.–30.6. Koolla oli mahtava joukko suunnistajia: leiriläisiä yhteensä 44 ja aikuisia heitä ohjaamassa viitisentoista. Lisäksi muutama muu henkilö teki taustavalmisteluita.

Siikaisten liikuntahalli tarjosi toimivat puitteet leirin keskuspaikaksi. Suunnistamassa käytiin Siikaisten keskustan sprinttikartan lisäksi moottoriradan maastossa, Eteläpäässä, Matovuorella ja Vuorijärvellä. Melkoisen lämmintä uimavettä puolestaan löytyi niin Eteläpäästä kuin Hirvijärveltäkin.

Olosuhteet olivat kaikin puolin sopivat tällaiselle leirille, ja niinpä liikuntahallista on jo tehty alustava varaus juhannuksen jälkeiselle viikolle 2022. Sinnepä siis mukaan!

Runsaasti kuvia ja myös maistiaisia harjoituskartoista on KanSun kuvagalleriassa.