Suunnistuskoulu jatkuu maanantaisin

Kankaanpään Suunnistajien suunnistuskoulu jatkuu maanantaina 2.8. klo 18.00. Ensimmäisen kerran tapahtumapaikkana on terveyskeskuksen parkkipaikka. Tuolloin kertaamme karttamerkkejä sekä kartan värit ja ilmansuunnat. Kertauksen jälkeen on suunnistusrata terkkarin lähimetsässä. Aloittelijoille karttavaellus, ja kokeneemmat voivat suunnistaa radan itsenäisesti.

Suunnistuskoulu koostuu seitsemästä maanantai-illasta, ja jokaisella kerralla on eri aiheet ja eri suunnistusalueet. Voit jatkaa hyvin kevään suunnistuskoulua tai tulla uutena aloittelijana mukaan. Jos et pääse nyt ensimmäiseen kertaan, niin voit tulla myöhemminkin mukaan.

Lisätietoa ja suunnistuskoulun ohjelman löydät KanSun sivuilta Nuoret-palkin alta ja sieltä Suunnistuskoulu 2021. Syyskauden suunnistuskoulu toimii myös harjoituksena kokeneemmille, ja voit tulla suunnistamaan vain suunnistusradan tai opastamaan aloittelijoita.

Suunnistuskoulun vetäjänä toimii Helena Kajaala-Ylikoski. Rastilippu on aina opastuksena paikalle.

Uudet suunnistuskoululaiset voivat ilmoittautua käyttämällä KanSun ilmoittautumislomaketta, mutta paikalle voi saapua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Kuvia kevään ja kesän toiminnasta:
suunnistuskoulu 19.4.
suunnistuskoulu 18.5.
leiri Siikaisissa 28.–30.6.

Suunnistuskoulun toimintaa Keskustan koulun kentällä 19.4. (Kuva: Jari Vaara.)
Kosteanpuoleinen harjoitus sprinttikartalla Taidekoulun maastossa 8.5. (Kuva: Jari Vaara.)
Seurojen yhteinen suunnistusleiri pidettiin kesäkuun lopussa Siikaisissa lähes 60 hengen voimin. (Kuva: Tuomas Väinä.)

Tämän sivun taustakuva on leiriviestin lähdöstä.