Am-sprintti lähestyy, toimitsijatehtäviä tarjolla

KanSu järjestää to 2.9. Satakunnan am-sprintin, joka käydään iltakilpailuna klo 18.00 alkaen. Kilpailukeskus sijaitsee Rivieeralla.

Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 152 suunnistajaa. Tiistaina tullee vielä muutama jälki-ilmoittautuminen sekä kilpailupäivänä joitakin kuntosarjalaisia.

Järjestelytehtäviin tarvitaan muutama kymmenen henkeä. Jos sinua ei suoraan hoksata kysyä talkoisiin, ota yhteyttä kilpailunjohtaja Jari Vaaraan (0400 589 391) tai ratamestari Tuomas Väinään (050 323 3748).

Erityisesti sprinttikisassa on tarjolla valvojan tehtäviä. Valvojat seuraavat rastien toimintakuntoisina säilymistä sekä sitä, että kilpailijat eivät mene kielletyille alueille. Tähän tehtävään tulee selkeä opastus etukäteen, eikä tehtävän hoitaminen edellytä aiempaa osaamista tai laajaa lajituntemusta.

Am-sprintin kisasivu.