Tiistaina 28.9. Kuninkaanlähteelle suunnistamaan

Seuraava kuntosuunnistus on tiistaina Emitein klo 16.30–19.15 ja loppuviikon omatoimisesti Kuninkaanlähteen maastoissa. Tarjolla hienoa ja upeaa syksyistä kangasmaastoa.

A-radan pituus on 7,9 km ja rasteja 14. AL-radalla on mittaa viisi kilometriä ja 10 rastia. B-radan pituus on 3,1 km ja käyt kahdeksalla rastilla sekä C-rata, jossa mittaa kaksi ja puoli kilometriä ja seitsemän rastia. Tapahtumapaikkana on Kuninkaanlähteen laavu ja siellä nuotion lämpö odottaa suunnistajia. Sarjojen nopeimmille villasukat palkintona.

Omatoimisuunnistajille tiedoksi se, että postilaatikko eli karttalaatikko on laavun puuvajan seinustalla. Tiistaiksi luvattu puolipilvistä säätä ja jopa illalla 12 astetta lämmintä. Hieno suunnistussää.

Tule samalla nauttimaan ruskasta ja ota kaveri mukaan!