Talvisprinttikausi alkaa Kankaanpäässä sunnuntaina

Satakunnan Winter Sprint Cupin ensimmäinen osakisa käydään sunnuntaina 5.12. Kankaanpäässä. Radat kulkevat Tapalan suunnalla syyskuusta tutulla am-sprintin maastoalueella. Ilmoittautumispaikka ja maali sijaitsevat Kankaanpään opistolla osoitteessa Opistonkatu 5. Matkaan pääsee klo 11–12.

Tarjolla on kaksi sprinttisuunnistusrataa: 3,4 kilometrin mittainen A-rata on varsinaisen Winter Sprint Cupin osakilpailu. 1,7 kilometrin B-rata tarjoaa lapsille ja aloittelijoille mahdollisuuden kokeilla sprinttisuunnistusta hieman lyhyemmällä ja helpommalla radalla.

20-vuotiaat ja sitä nuoremmat osallistuvat tapahtumaan maksutta. Aikuisilta maksu on 5 euroa (jos ilmoittautuu etukäteen perjantaina 3.12.) tai 7 euroa (jos ilmoittautuu vasta paikan päällä). Ennakkoon ilmoittautumalla varmistat karttojen riittämisen. B-radalla ei ole ennakkoilmoittautumista, aikuisten maksu on 5 e.

Lisätietoja Winter Sprint Cupin sivulla.