Talvikuntosuunnistukset alkavat

KanSu järjestää joulun, uuden vuoden ja loppiaisen aikaan kolmet talvikuntosuunnistukset Hämeenkankaalla. Ensimmäisenä tarjolla on ratoja Kuninkaanlähteeltä idän suuntaan. Karttapostilaatikko on vaellusreittien parkkipaikan laidalla. Radat on laatinut Pekka Niemi, ja ne ovat käytössä 21.–26.12.

Valvoja on hyväksynyt talvikuntosuunnistusten rastin 163. (Kuva: Pekka Niemi.)

Uuden vuoden aikaan piti suunnistaa Hämeenkankaalla, mutta lumitilanne on maastossa tällä hetkellä sellainen, ettei ratoja tehdä. Viimeiset talvikuntosuunnistukset käydään aiemmista tiedoista poiketen Kankaanpään keskustassa.

Talvikuntosuunnistukset toimivat kokonaan omatoimiperiaatteella. Karttoja saa postilaatikosta, jossa olevaan listaan osallistuja merkitsee nimensä. Tapahtumat ovat alle 20-vuotiaille maksuttomia. Aikuisilta maksu on 5 e/kerta. Kesän 2021 kausikortti on voimassa.

Lisätietoja kuntosuunnistussivulta.