Lähde mukaan järjestämään Pirkan Hiihdon lähtöä

66. Pirkan Hiihto hiihdetään 6.3.2022 Niinisalosta Tampereelle (90 km). Klo 7.00 on perinteisen tyylin lähtö ja klo 11.00 vapaan tyylin lähtö. Lähdön järjestelyt ovat tänä vuonna radikaalisti muuttuneet aiemmilta vuosilta. Pirkan Hiihto tarvitsee tänä vuonna paikallisten yhdistysten apua, koska Puolustusvoimat ovat supistaneet huomattavasti tukeaan. Tämän vuoksi tukea pyydetään nyt yhdistykseltämme.

Pirkan Hiihto ry ja Kankaanpään Suunnistajat ry ovat tekemässä sopimusta hiihdon lähdön järjestelyistä. Yhdistyksen vastuulla olisi lähdön järjestelyt varuskunnan eteläpäässä Hämeenkankaalla sekä jonkin verran valmisteluja ja kalustamisia. Valmistelut ovat to-pe 3.–4.3. (tarve 4–5 henkilöä) ja varsinaisena hiihtopäivänä su 6.3. klo 5.00–13.00 hiihtäjämassojen ohjailua, liikennevartiointia, tulien sytyttelyä ja lähtövaatteen nostamista sekä purkutoimenpiteet (tarve yht. n. 10 henkilöä). Huomioliivi, tulitikut/sytytin, lapio/kola (joillakin), evästä ja lämmintä vaatetta on hyvä olla mukana. Hiihtopäivän kiihkeimmät työsyklit ovat klo 5–8 ja 9–12.

Jäsen,  ilmoittaudu Pertti Manniselle ke 23.2. mennessä (puhelin, WhatsApp tai sähköposti), niin saadaan talkoolistat ja tehtävät ajoissa kuntoon. Ilmoita samalla, oletko käytettävissä valmisteluihin 3.–4.3. (vetää Manninen), tarkemmat ohjeet myöhemmin.

Lisätietoja: Pertti Manninen, Pirkan Hiihto ry, puh. 040 590 4362, pertti.manninen(x)dnainternet.net.