KanSun suunnistuskoulu alkaa ma 28.3.

KanSun Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 28.3. Tuolloin kuten muutamilla seuraavillakin kerroilla kokoonnutaan Keskustan koululla. Jokamaanantaiset suunnistuskoulukokoontumiset jatkuvat toukokuun loppuun.

Ensimmäisellä kerralla ohjelmassa on ensin teoriaa ja sitten saliharjoitteita. Lapsille sisäharkkapukeutuminen, pikkurepun voi ottaa mukaan omille varusteille ja jaettavalle materiaalille. Vanhemmille lisätietoisku, kun lapsilla saliharkka. Sisälle Keskustan koululle rastilipun osoittamasta ovesta. Kokeneemmille nuorille ja aikuisille korttelisuunnistus, rata n. 5 km, puolesta välistä voi oikaista.

Kevään, kesän ja syksyn mittaan toimitaan monessa paikassa ja monella eri tavalla. Syksyllä vuorossa on jälleen muutamia maanantaikokoontumisia.

Suunnistuskoulusta löydät lisätietoja nuorten sivulta.

Suunnistuskoulun kauden ohjelma.

Suunnistuskoulun esite.