Kuntosuunnistuskausi alkaa

KanSun kuntosuunnitukset alkavat perinteiseen tapaan Viidentienristeyksen maastoista. Omatoimisesti rasteja pääsee etsimään tiistaista 26.4. alkaen. Ohjattu kuntosuunnistustapahtuma ajanottoineen ja kahvituksineen on vuorossa vappupäivänä sunnuntaina 1.5. klo 13–16.

Hämeenkankaalla on vielä jonkin verran lunta, mutta ensimmäisen kuntosuunnistuskerran ratamestari Jukka Katajisto kertoo, että jo tällä hetkellä maastossa pystyy jalkaisin liikkumaan. Jos haluaa jalkojen pysyvän kuivina, voivat kuitenkin kumisaappaat olla lenkkareita tai suunnistuskenkiä paremmat jalkineet. Lumet hupenevat koko ajan, ja vappuna päästäneen jo hyvinkin sulalla maapohjalla juoksemaan.

Kuntosuunnistukset jatkuvat tämän jälkeen viikoittain aina lokakuulle saakka. Ohjatut kuntosuunnistustapahtumat ovat tiistaisin klo 17.00–19.45. Omatoimisuunnistus on mahdollista siitä eteenpäin sunnuntai-iltaan saakka.

KanSun kuntosuunnistusten sivut. Siellä koko kauden kalenteri ja kattavat ohjeet.