Leiri peruuntui, tilalle harjoituspäivä

Juhannuksen jälkeinen nuorten leiri Siikaisissa peruuntui liian vähäisen ilmoittautuneiden määrän vuoksi. Leirillä on viime vuosina ollut nelisenkymmentä nuorta, ja nytkin leiriä suunniteltiin tuon suuruista osallistujamäärää silmällä pitäen. Seuroista ilmoittautui kuitenkin yhteensä vain vähän yli kymmenen henkeä.

Niinpä leiri tuossa muodossa on peruttu. Tilalle järjestetään harjoituspäivä Ikaalisissa ja Hämeenkyrössä tiistaina 28.6.

Ilmoittaudu harjoituspäivään Tuomas Väinälle viimeistään su 26.6., tuomas.vaina(x)kankaanpaa.fi. Ilmoittaudu uudestaan, vaikka olisitkin jo leirille ilmoittautunut.

Harjoituspäivään ovat tervetulleita Tehostarsit (KyRa ja IkNV) ja Telkät (KanSu) ilman vanhempaa, suunnistuskoululaiset vanhemman kanssa (joka lähtee myös metsään lapsensa kanssa) sekä kaikki seurojen aikuiset suunnistajat.

Harjoituspäivän hinta on 5 €. Kerätään ruokailun yhteydessä käteisenä.

Ohjelma:
– klo 10 harjoitus Ihanankulmalla Hämeenkyrössä
– klo 12 uinti Järvenkylässä
– klo 13 ruokailu Mäntykuja 17, Hämeenkyrö
– klo 15 lähtö käyräharjoitukseen Vatulan kallioalueelle, uudelle alueelle

Harjoituspäivä loppuu harjoituksen jälkeen Vatulan ampumaradan parkkipaikalla n. klo 17.30. Sääennuste lupaa hellettä tiistaille, joten varaa runsaasti juomaa mukaan harjoituspaikalle. Jos sinulla ruokarajoitteita, muista mainita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kankaanpäästä ei ole järjestettyä kuljetusta, mutta ilmoittautuneita opastetaan sopimaan yhteiskyytejä, joita tarvitaan myös päivän aikana paikasta toiseen siirryttäessä.