Kuntosuunnistukset syysaikatauluun – ja yöhön

Iltojen hämärtyessä KanSun kuntosuunnistukset siirtyvät syysaikatauluun, eli tiistaiset ohjatut kuntosuunnistustapahtumat aikaistuvat puolella tunnilla. Metsään pääsee klo 16.30 alkaen, ja toiminnot sulkeutuvat klo 19.15.

Omatoimisuunnistus jatkuu tuttuun tapaan tiistai-illasta sunnuntai-iltaan.

Tiistaina 6.9. Taulunkylässä ja tiistaina 13.9. Matolaavulla on lisäksi yökuntosuunnistus. Metsään voi lähteä klo 20.30–22.00. Maali sulkeutuu klo 22.30. Tarjolla ovat samat suorat radat kuin aiemmin illalla valoisaan aikaan: A, AL, B ja C. Normaalit kuntosuunnistusmaksut ja -käytännöt. (Yöharjoituksen aikana ei ole kahvitusta.)

KanSun kuntosuunnistusten sivu.

Hämeenkankaan yörastit ovat hyvää harjoittelua Satakunnan am-yösuunnistuksiin, jotka käydään pe 16.9. Hämeenkyrössä Kyrös-Rastin isännyydessä. Sielläkin suunnistetaan suurelta osin hyväkulkuisessa kangasmaastossa. Kisasivut.