Lapsille ja nuorille suunnistusta tarjolla

Suunnistuskoulu jatkuu maanantaisin klo 18.00 Keskustan koululla. Tule mukaan! Vappu-maanantaina suunnistuskoulu kokoontuu Viidentienristeyksessä klo 13.00 alkaen. Siellä on tarjolla rastireitti- (RR) ja tukireittisuunnistusradat (TR). Suunnistuskoululaiset tutustuvat näihin ja jo kokeneemmat harjoittelevat omatoimisesti. Toki opastusta on kaikille! Suunnistuksen jälkeen on laavulla tarjolla mehua ja pientä purtavaa.

Kuntosuunnistusten yhteydessä on RR- ja TR-ratoja suunnistettavaksi kokeneemmille nuorille suunnistajille ja myös suunnistuskoululaiset ovat tervetulleita harjoittelemaan ja opettelemaan suunnistusta. RR- ja TR-ratoja on viidessä ensimmäisessä kuntosuunnistuksessa tiistaisin klo 17.00 alkaen.

Jos taitoa riittää, niin voit aina hyödyntää kuntosuunnistusten C- ja B-ratoja joko tiistaisin tai omatoimisuunnistuksena, kun perheelle sopii.

Katso suunnistuskoulun ohjelman lisäksi kuntosuunnistusohjelma