Vielä ehtii rastiviikoille

Fin5-suunnistusviikko suunnistetaan Tampereen seudulla, ja osa kansulaisista on jo ilmoittautunut. Viikolla on viisi osakilpailua, ja osallistua voi vaikka vain yhteen. Fin5-suunnistusviikko alkaa maanantaina 26.6. keskimatkalla, ja tiistaina 27.6. on sprintti. Keskiviikkona 28.6. suunnistetaan keskimatkalla, perjantaina 30.6. pitkällä matkalla ja viikko päättyy lauantaina 1.7. keskimatkaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset IRMAssa. Fin5:n viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5. eli parin viikon päästä.
Fin5-viikon nettisivut

Kainuun Rastiviikko (KRV) suunnistetaan Kuhmossa, ja tarjolla on upeita kainuulaismaastoja. Jämäsvaara on yksi alueen hienoimmista suunnistus- ja luontokohteista. Alueen mahtavat ja silmiä hivelevät maastot ja maisemat tarjoavat Rastiviikon kävijöille ikimuistoisia suunnistuskokemuksia. KRV suunnistetaan 2.–7.7. ja lisätiedot löydät IRMAsta. KRV:n viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.
Kainuun Rastiviikon nettisivut

Rastiviikot ovat hyvä ja liikunnallinen tapa viettää lomaa. Jos et halua kisailla, niin tarjolla on kuntorasteja samoissa maastoissa. Kannattaa kokeilla! Kisailijat tarvitsevat lisenssin, kuntoilijat eivät.