Lasten ja nuorten suunnistusharjoitukset jatkuvat

Suunnistuskoulun kevätjakso päättyi maanantaina 29.5. Liikuntakeskuksen kodalla. Hyvä ja upean aktiivinen porukka oli mukana koko kevään ajan.

Suunnistuskoululaisia ja jo aiemmin suunnistuskoulussa olleita kannustetaan osallistumaan KanSun kuntosuunnistuksiin joko tiistaisin ajanotolla tai omatoimisesti omaan aikaan. C-rata on helppo ja hyvä mahdollisuus harjoitella lisää.

Keskittyen rastilta rastille ja kartta aina oikein päin kulkusuuntaan maastoa ja karttaa havainnoiden. Kiire ei ole ja kannattaa keskittyä kartan ja maaston lukuun sekä rastivälien hyvään toteutukseen.

Lisäharjoituksia on luvassa kesäkuulla seuraavasti:

  • torstaina 15.6. klo 18.00–19.00 Rastireitti- (RR) ja TR-radat sekä suora rata, paikka Terveyskeskuksen takaparkkipaikka (Hammashoitolan puoli)
  • maanantaina 19.6. klo 18.00–19.00 Rastireitti- (RR) ja TR-radat sekä suora rata, paikka Kuninkaanlähteen ampumaradan parkkipaikka
  • maanantaina 26.6. klo 18.00–19.00 Rastireitti- (RR) ja TR-radat sekä suora rata, paikka Kankaanpään keskusta, Käpylänpuisto, P-alue Tehtaankadulta.

Muista myös KanSun oma Oravacup-tapahtuma! Siellä, kuten kaikissa Oravacup-tapahtumissa, nuorimmat radat saattajasarjoina. Saattaja saa mennä koko radan lapsen kanssa ja opastaa lasta suunnistuksessa. Yhdessä hyvää tulee!