Turkuun Nuorisoviestiin ja Oravatonniin

Turun-retki ei KanSun osalta toteudu. Ei tullut ilmoittautumisia.

Syyskuun lopussa suunnistetaan Turun suunnalla kaksi nuorisosuunnistuksen syksyn isoa kilpailua: Nuorisoviesti ja Oravatonni. KanSu on lähdössä mukaan, jos vain porukkaa saadaan riittävästi kokoon.

Nuorisoviesti juostaan lauantaina 23.9. Tapahtumassa on kolme eri sarjaa, joihin joukkueet kootaan sitten, kun tiedetään mukaan lähtijät. Jos johonkin sarjaan ei saada koottua omaa joukkuetta, voidaan virallisten tulosten ulkopuolella osallistua yhteisellä sekajoukkueella naapuriseurojen kanssa.

A-sarjassa maksimi-ikä on 16, mutta joukkueeseen tarvitaan myös nuorempia suunnistajia, sillä seitsemän osuuden yhteisikä saa olla enintään 100 vuotta. Eri osuuksilla vaikeustaso ja ratapituus vaihtelevat. Joukkueessa pitää olla vähintään kolme tyttöä. B-sarjassa yläikäraja on 12, ja osa osuuksista on rastireittitasoisia. Neljän juoksijan yhteisikä saa olla enintään 44 vuotta. Joukkueessa on oltava vähintään yksi tyttö. C-sarja on kuntosarjatyyppinen ilman ikä- ja sukupuolirajoja (tarkoitettu lähinnä aikuisille).

Nuorisoviestin kisasivut ja kilpailukutsu.

Oravatonnin vuoro on sunnuntaina 24.9. Se kilpaillaan Nousiaisissa. Kyseessä on erityisesti nuorten sarjoihin keskittyvä kansallinen suunnistuskisa. Sarjat on toki myös aikuisille, mutta nuorten sarjoissa lasketaan seurakohtaiset Oravatonni-pisteet.

Oravatonnin kilpailukutsu.

Näiden kahden kilpailun lisäksi reissun ohjelmaan kuuluu käynti Karibian kylpylässä sekä yhteinen majoitus ruokailuineen.

Turun-reissu toteutetaan osittain yhdessä Ikaalisten Nousevan-Voiman ja Kyrös-Rastin kanssa. Majoitus on yhteinen, ja viikonloppu edetään samalla aikataululla. (Yhteistä bussikuljetusta ei ole, vaan matkassa ollaan ainakin tämän hetken tiedon mukaan henkilöautokyydeillä.)

Jos olet lähdössä reissuun mukaan, ilmoita asiasta Tuomas Väinälle viimeistään pe 15.9. Ks. ohjeet ja yhteystiedot alla olevasta kutsusta. Oravatonniin ilmoittaudutaan itse Irmaan. Viestin osalta ilmoittautuminen hoidetaan seuran kautta, kun lähtijät tiedetään.

Turun-reissun kutsu.

KanSun osalta reissu toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään neljä. Toivottavasti kuitenkin saadaan kokoon selvästi suurempi porukka.