Halikko-viestiin 21.10.?

Joukkuetta ei saatu kokoon. Kiinnostuneita ei ollut tarpeeksi. (15.10.2023)

Suunnistussyksyn suurin viesti suunnistetaan Halikossa lauantaina 21.10. Kyseessä on 15-osuuksinen Halikko-viesti, jossa toimitaan Ruotsin 25 Mannan tavoin: ensimmäisen osuuden jälkeen samalla joukkueella etenee rinnakkain kolme erillistä viestiä, joista hitain sitten lähettää liikkeelle toiseksi viimeisen osuuden.

Halikko-viestin joukkueeseen tarvitaan monen ikäisiä suunnistajia, sekä mies- että naispuolisia. Eri osuuksille on ikä- ja sukupuolirajoituksia, minkä lisäksi koko joukkueen osalta naisia pitää olla vähintään viisi.

KanSusta ollaan kokoamassa joukkuetta Halikkoon. Jos olet kiinnostunut juoksemaan joukkueessa, ilmoittaudu mahdollisimman pian Maria Taanilalle, maria.taanila(x)gmail.com. Nimesi lisäksi kerro ikäsi ja osuustoiveesi.

Jos joukkue saadaan kokoon, yhteiskuljetus Kankaanpäästä Halikkoon ja takaisin järjestetään.

Halikko-viestin sivut ja kilpailukutsu.