Syyskokouksen päätöksiä

Kankaanpään Suunnistajien syyskokous pidettiin perjantaina 17.11. klo 18 Face Lumiaisen tiloissa. Paikalla oli noin 45 henkeä.

Seuran johtokunnan erovuoroisista jäsenistä Jussi Hannukaisen tilalle valittiin Maria Taanila. Muilta osin johtokunta jatkaa entisellään: Antti Alppi, Jouni Kivimäki, Kai Lepistö, Hannu Majamaa, Pertti Manninen, Tuomas Mäkinen, Anna-Maria Rajala, Sallamaria Salokangas, Susanna Salokangas ja Marjatta Vaara. Puheenjohtajana jatkaa Pertti Manninen.

Myös tulevaisuuden toiminnasta keskusteltiin. Seuraavalla kaudella nuoriso- ja kuntosuunnistustoiminta jatkuvat jokseenkin ennallaan. Ratamestarikoulutusta tuetaan ja Ocad-karttaohjelman käyttäjien joukkoa laajennetaan lisenssejä hankkimalla.

Tuleville vuosille on jätetty kahden valtakunnallisen suunnistuskilpailun hakemukset: vuodelle 2026 on haettu Koululiikuntaliiton kilpailuita KanSun yksin järjestäminä sekä vuodelle 2027 SM-keskimatkaa (R1+R2) yhdessä Rastikarhujen kanssa. Lisäksi naapuriseurojen kanssa käydään parhaillaan keskusteluja vielä tuota pidemmälle menevästä suurkilpailuhankkeesta.