Hyvä määrä joukkueita 24 tunnin hiihtoon

Tämän viikon lopulla järjestettävään 24 tunnin hiihtoon on ilmoittautunut hyvä määrä joukkueita. Lauantain aamupäivästä sunnuntain aamupäivään hiihdettävässä täyden vuorokauden sarjassa on mukana 11 joukkuetta. Lauantaina klo 10–18 toteutettavaan 8 tunnin sarjaan on tulossa 15 joukkuetta.

Sääennusteet lupaavat Kankaanpäähän perjantain ja lauantain väliseksi yöksi 23 asteen pakkasta. Tästä johtuen 24 tunnin hiihdon järjestäjät ovat päätyneet tapahtuman toteuttamisen suhteen seuraaviin muutoksiin:

24 tunnin sarjan lähtö tapahtuu lauantain 20.1. klo 10.00 ja maaliintulo sunnuntaina 21.1. klo 10.00. Palkintojenjako tapahtuman päättymisen jälkeen sunnuntaina n. klo 10.30.

8 tunnin sarja toteutetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti: lähtö la 20.1. klo 10.00 ja maaliintulo la 20.1. klo 18.00. Palkintojenjako tapahtuman päättymisen jälkeen n. klo 18.30.

Tapahtumaa toteuttamaan tarvitaan talkoolaisia etenkin lähtöjen ja maaliintulon aikaan. Tulospalvelussa ja infopisteessä päivystys on koko ajan. Jos sinulla olisi sopivasti vapaita hetkiä (vaikkapa perjantain ja lauantain välisenä yönä) ja talkoohommat kiinnostaisivat, ota yhteyttä Jouko Huuhkaan tai Tuomas Väinään.

24 tunnin hiihdon tapahtumasivu